Heeft u een storing aan uw mechanische ventilatie of wtw systeem

Bij een storing aan uw mechanische ventilatie of wtw systeem staan wij als service en onderhoudsbedrijf graag voor u klaar. Bij onderhoud op contract basis kunnen vaste klanten rekenen op onze snelle en betrouwbare service om de storing op te lossen en de systemen weer volledig operationeel te maken. Bent u een vaste klant of hebben wij het onderhoud aan uw ventilatiesysteem al bij u uitgevoerd, dan kunt u gebruik maken van ons klantenportaal en daar uw storingsmelding indienen.

 

Wat kunt u verwachten van de storingservice van Ventilatie Utrecht

Bij een storingsmelding zullen we allereerst telefonisch een aantal vragen stellen om een beter beeld te krijgen van de situatie en om te bepalen wat de beste oplossing is om uw storing op te lossen. Als het mogelijk is, zullen we u telefonisch helpen om de storing te verhelpen. Als dit niet het geval is, sturen we zo snel mogelijk een gekwalificeerde technicus naar uw locatie.

Wat kunt u doen als u geluidshinder ondervindt?

Stuurt u dan eerst een filmpje naar ons toe per e-mail van minimaal 10 seconden en maximaal 15 seconden zodat onze technische dienst dit kan beoordelen. Indien het geluidshinder van de ventilatiebox of wtw unit afkomstig is, dan dient u op de  laagste en hoogste ventilatiestand een filmopname te maken. Indien nodig zullen wij een storingsmonteur bij u langs sturen.

Wat kunt u doen bij een storing aan uw wtw systeem

Bij een storing aan uw wtw systeem dient u een foto te maken van het display met de storingscode erop vermeld. Nadat wij de foto van u per mail hebben ontvangen, zullen wij hierop actie ondernemen.

Is het korter dan 2 jaar geleden dat wij het onderhoud aan uw ventilatiesysteem hebben uitgevoerd ?

Let op !! alvorens wij een storingsonderhoud uitvoeren, dient er altijd eerst door ons een onderhoud en inspectie check te worden uitgevoerd.
Zonder een inspectie check en onderhoudsbeurt kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.
Bent u al klant van ons en is het korter dan 2 jaar geleden dat wij het onderhoud aan uw ventilatiesysteem hebben uitgevoerd.
Dan kunt u uw storingsmelding via de onderstaande knop of via de mail aan ons doorgeven, wij nemen dan op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.