Onze werkwijze

Bent u een nieuwe klant/opdrachtgever

Onze werkwijze begint altijd met een grondige inspectiecheck van het ventilatiesysteem voordat we beginnen met het onderhoud. We vinden het belangrijk om de status van het ventilatiesysteem volledig in kaart te brengen, zodat we zeker weten dat we het onderhoud op de juiste manier uitvoeren en dat eventuele problemen tijdig worden opgemerkt.

Tijdens de inspectiecheck zullen we alle onderdelen van het ventilatiesysteem controleren op eventuele slijtage, vervuiling of andere vormen van schade. Hierbij maken we gebruik van geavanceerde meetapparatuur en inspectiemethoden om een nauwkeurig beeld te krijgen van de conditie van het ventilatiesysteem.

Als we de inspectie hebben afgerond, brengen we de status van het ventilatiesysteem in kaart en stellen we een gedetailleerd rapport op. Dit rapport bevat alle bevindingen van de inspectiecheck, inclusief aanbevelingen voor eventueel benodigd onderhoud of reparaties. We zorgen er altijd voor dat de opdrachtgever het rapport ontvangt en dat we eventuele vervolgacties bespreken voordat we het onderhoud uitvoeren.

Op deze manier kunnen we de beste zorg bieden voor uw ventilatiesysteem en zorgen we ervoor dat het systeem optimaal blijft functioneren, zodat u altijd kunt genieten van een gezonde en comfortabele leefomgeving.”